Rensa gammal musik

Vi alla behöver lite förändring då och då. Är det inte på jobbet, i hemmet eller i skolan så är det med en själv. En förändring kan innebära allt från att färga håret och skaffa en ny frisyr till att tapetsera om hemma eller kanske till och med flytta till en annan bostad.

Ibland kan till och med små ting som att uppdatera och fräscha upp sin/sina listor på Spotify med ny och fräsch musik, pigga upp vardagen. Kanske blir du gladare av gammal musik just nu? Det vill säga gammal som från 90-talet. Gör en lista med bara gamla klassiker och härliga danshits så ska du nog se att humöret får sig en rejäl uppsving. Kanske vill du varva ned dessa tider och behöver lugn och skön avslappningsmusik? Fråga jobbarkompisarna, vännerna, syskonen, ja fråga alla du känner efter ny och inspirerande musik och skapa sedan en lista av det du tycker är bra. Detta är dessutom den perfekta sysselsättningen en mörk höstkväll eller en regnig dag, vilket vi har gott om dessa tider.

bra träning är i vissa situationer väldigt viktigt för att vi ska prestera så bra som möjligt. När du sitter på jobbet kan det vara skönt med bra musik i bakgrunden och även i bilen kan det hela bli lite roligare med din idol i högtalarna. När du tränar så kan musik med mycket puls och peppande texter vara mycket motiverande. Vare sig du tränar på gym, hemma eller ute i löparspåret så kan bra musik göra dig på bättre humör. På frisksport.nu hittar du en mängd bra information som du kan ha nytta av om du ska komma igång med din träning.

Lyssnar du inte på Spotify utan föredrar skivor istället, gör samma sak där! Rensa igenom skivstället och packa undan dem där gamla dammiga skivorna som du inte lyssnar på längre, nog för att dem kan vara roliga att ha någon gång men dem behöver inte stå och ta onödig plats vid cd-spelaren. Rensa, lyssna igenom (kanske hittar du tillbaks till de där gamla låtarna du en gång lyssnade på så mycket), släng det du verkligen inte vill ha och packa undan resten. Ta dig sedan tiden att gå till en riktigt välsorterad och bra skivaffär för att köpa ny och bra musik.